Skip to main content

Σχετικά με εμάς

Μια μπύρα που παρασκευάζεται για να συμπυκνώσει την ουσία της Κρήτης. Είναι ένας πραγματικός θησαυρός γεύσης που προσφέρει την Κρήτη σε κάθε δροσιστική γουλιά.

Το γνήσιο Κρητικό πρότυπο: φυσικό, ξεχωριστό, καλό: ακριβώς όπως και το νησί. Γιορτάζοντας τη ζεστασιά και τη φιλοξενία του κρητικού λαού, σας προσκαλούμε να ζήσετε τη πραγματική αγάπη τους για τη ζωή.

Brinks Brewery

Όλα ξεκίνησαν με ένα φιλί...

Η αγάπη και το πάθος είναι τα βασικά συστατικά που βρίσκονται πίσω από την επιτυχία μας. Πραγματικά δεν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω εξηγήσεις. Όταν ο οικιακός ζυθοποιός Bernd Brink ξεκίνησε το ταξίδι του για να επισκεφθεί την πατρίδα της αγαπημένης του Λίας (Ευαγγελίας Παπαδάκη), στο μαγευτικό νησί της Κρήτης, δεν ήξερε ότι η ζωή του επρόκειτο να αλλάξει για πάντα. Τη στιγμή που πάτησε το πόδι του σε αυτόν τον παράδεισο, ήξερε ότι είχε βρει το παντοτινό του σπίτι .

Ενθαρρυμένος από την οικογένεια και τους φίλους, που λάτρευαν τη σπιτική του μπύρα, το όνειρο να ανοίξει ένα ζυθοποιείο σε αυτό το ειδυλλιακό νησί πήρε γρήγορα μορφή, παρά τα γραφειοκρατικά εμπόδια. Η ακλόνητη αποφασιστικότητά του Βernd και της Λίας και η υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους τους, βοήθησαν να ξεπεράσουν τα αρχικά εμπόδια. Όντας η πρώτη μικροζυθοποιία στην Κρήτη, είχαν πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσουν και χρειάστηκε σκληρή δουλειά για να ξεκινήσει, όμως το λάτρεψαν. Εξακολουθούν να βλέπουν το ζυθοποιείο ένα έργο αγάπης που τους έχει φέρει τεράστια χαρά από το 1999.

Αρχικά, ο Bernd έπρεπε να ισορροπεί μεταξύ της επίσης αγαπημένης του ζωής στη Σκωτία και της πανεπιστημιακής θέσης του στο Stirling και της νέας του ζωής και απασχόλησης στο Ρέθυμνο . Ωστόσο, καθώς το ζυθοποιείο άνθιζε, υπήρχε μόνο μία απόφαση που έπρεπε να ληφθεί : θα γινόταν ζυθοποιός πλήρους απασχόλησης;

Στην αρχή, όταν το πλύσιμο των μπουκαλιών και η επικόλληση ετικετών γίνονταν με το χέρι, ο Bernd είχε την τύχη να έχει τη συνεχή υποστήριξη των γονιών του, Christa και Bernd (πρεσβύτερος), οι οποίοι ήταν πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Σύντομα, έφτασαν μεταχειρισμένα μηχανήματα, εκσυγχρονίζοντας την παραγωγική διαδικασία. Το 2007 η Βάσω (Βασιλική Κακοκέφαλου) εντάχθηκε στην ομάδα της ζυθοποιίας ως μόνιμο μέλος και έκτοτε διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο αποτελώντας μία από τις κινητήριες δυνάμεις πίσω από τη συνεχή ανάπτυξη του ζυθοποιείου. Η Χριστίνα και η Μαρίνα Μπρινκ είναι η επόμενη γενιά.

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε ότι είναι καλό, παραμένοντας παράλληλα στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας. Τα τελευταία χρόνια, η ζυθοποιία έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις σε ένα μεγαλύτερο και ενεργειακά αποδοτικότερο ζυθοποιείο, καθώς και σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο εμφιάλωσης δυναμικότητας 5000 φιαλών ανά ώρα, πάντα με έμφαση στη διατήρηση των πόρων και την ενίσχυση της ποιότητας της εμφιαλωμένης μπύρας μας. Με την ελαχιστοποίηση της απορρόφησης οξυγόνου κατά την εμφιάλωση, για την καλύτερη δυνατή σταθερή γεύση πετύχαμε μια ακόμη πιο ικανοποιητική γευστική εμπειρία για τους πελάτες μας όταν απολαμβάνουν μία Brink΄s.

Το ζυθοποιείο μας είναι απόδειξη της δύναμης της αγάπης και είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τη ζυθοποίηση με τον κόσμο.